Digitail este format dintr-o echipă de medici veterinari și oameni pasionați de tehnologie care își dorește să ofere cea mai bună soluție software ecosistemului veterinar.
Credem în rezolvarea problemelor cu ajutorul tehnologiei, în transparență și comunicare, în economisirea timpului și eficientizare.

Scopul Digitail este concretizat prin 3 piloni care ne ghidează acțiunile:

1. RELAȚIA DINTRE CLINICĂ ȘI PROPRIETARI

Digitail își dorește să ajute medicii veterinari să fie mai aproape de proprietarii de animale. Clienți fericiți înseamnă că:

Digitail te ajută să fii mai aproape de clienții tăi prin notificări și mesaje automate, un sistem online de programări și foi de sumar personalizate.

 

2. ECONOMISIREA TIMPULUI CU AJUTORUL TEHNOLOGIEI

Digitail a fost creat din dorința de a automatiza cât mai multe din procesele redundante, împreună cu medici și specialiști în tehnologie. Deși vedem beneficiile tehnologiei în fiecare zi și ne folosim de unelte care ne fac viața mai ușoară, de abia recent au apărut soluții dedicate exclusiv mediului veterinar.

Digitail luptă pentru a reduce timpul pierdut pe completarea fișelor medicale, căutarea istoricului medical, completarea registrelor, întocmirea rapoartelor contabile … și orice alt lucru din clinică care poate fi făcut într-un timp mai scurt!

 

3. CREAREA UNUI SISTEM VETERINAR SPECIALIZAT

Medicii veterinari studiază timp de 6 ani ca să îngrijească și să ajute animăluțele, iar Digitail își dorește să ii ajute să se concentreze pe ceea ce iubesc cu adevărat să facă.

Digitail înțelege procesele din clinică și vine în ajutorul medicilor cu o soluție integrată, ușor de folosit, care răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor medicilor veterinari.

Beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 2 săptămâni și oferte speciale pentru clinici la început de drum.