Tot ceea ce are nevoie clinica pentru a crește.
Într-un singur loc.

Ne asigurăm că întreaga experiență a pacientului este mai placută și mai rapidă – pentru tine și clienții tăi.

Programare

Ia-ți adio de la pix și hârtie cu cel mai intuitiv calendar digital

Clienții pot face face programări chiar și în afara orelor de lucru sau atunci când linia telefonică este ocupată. Uită de timpul interminabil petrecut la telefon organizând programările. Acceptă, reprogramează sau anulează rezervările dintr-o mișcare.

Cu Digitail, îți poți personaliza și gestiona calendarul exact așa cum dorești. Setează-ți disponibilitatea, serviciile, durata și prețurile și menține-ți profilul actualizat, mereu!

Înlocuiește notițele scrise pe hârtie cu memento-uri prin e-mail, text și notificări push. De la programări viitoare la vizite recomandate, clienții tăi nu vor uita ce trebuie să facă. Adio post-it-uri, neprezentări și încurcături!

Check in

Redu timpii de așteptare și oferă cea mai bună experiență clienților tăi

Viziune de ansamblu a pacienților dintr-un singur ecran. Comunică cu colegii tăi în cel mai eficient mod și stabiliți mai bine prioritățile cu ajutorul statusurilor de programare și al timpilor de așteptare, afișați în timp real.

Consultă mai mulți pacienți economisind timp în procesul de înregistrare prin funcțiile de adăugare, duplicare și programare rapidă – toate din același ecran dar și oferind clienților posibilitatea să se înregistreze în aplicație înainte de vizită.

Mâna sus dacă visezi la un cabinet fără a folosi hârtie. Consimțământul clienților cu privire la proceduri nu a fost niciodată mai ușor de obținut. Aceștia pot semna digital pe dispozitivele tale sau pe chiar pe propriul lor telefon, acasă.

Vezi întregul istoric medical al pacientului, actualizările și interacțiunile cu clientul într-o cronologie holistică. Compară cazurile și notițele dintr-un singur loc.

Examenul medical

Poți avea totul – fișe colaborative, șabloane, integrări, automatizări și multe altele

Fișe care se salvează automat, astfel încât mai mulți membri ai echipei pot lucra la aceeași fișă, în același timp! Poți comunica cu colegii, solicita o a doua opinie sau actualiza cazul cu comentarii rapide.

 Noi ne ocupăm să facem lucrurile mai ușoare, mai inteligente și mai rapide! Finalizează fișele în cel mai scurt timp cu șabloane personalizabile și flexibile, create pentru fiecare caz sau situație.

Planuri de tratament sau estimări ușor de făcut? Ne ocupăm noi! Aprobă sau respinge cu ușurință serviciile sau produsele listate, sincronizează-le în secțiunea “plan” din fișa medicală dar și pe factură, toate având semnătura clientului.

Economisește timp cu scurtături inteligente care îți permit să completezi informațiile de 10 ori mai repede. Predefinește recomandări pe baza diagnosticelor sau a produselor prescrise și împărtășește-le automat în aplicația pentru proprietari!

Check out

Finalizează vizita rapid cu facturare automată și plăți rapide

Revizuiește produsele și serviciile adăugate pe fișă pentru a te asigura că nu s-a omis nimic. Poți adăuga produse extra, direct de la recepție.

Încasează în cel mai scurt timp prin integrarea cu casa de marcat sau trimite-le clienților un link de plată rapidă online. Avansuri, plăți parțiale sau rambursări – toate la 2 clickuri distanță.

Follow up

Păstrează legătura cu clientul după vizită și asigură-te că

Chat-ul nostru îți permite să discuți rapid cu clienții, să le trimiți rezultatele de laborator sau să le ceri poze. Oferă clienților tăi o experiență completă chiar și atunci cand nu sunt în cabinet.

Animale de companie sănătoase, proprietari fericiți! Asigură-te că rămân așa chiar și după ce părăsesc clinica ta. Evaluează, monitorizează și urmărește pacienții de la distanță.

Obține actualizări în timp real despre clienții tăi și monitorizează evoluția cu notele de jurnal pe care proprietarii animalelor de companie le înregistrează în aplicație! Economisește timp văzând totul într-o cronologie organizată a pacientului.