Industria medicinei veterinare a devenit tot mai competitiva în ultimii ani. Clinicile și cabinetele veterinare trebuie sa se asigure constant ca oferă cele mai bune servicii astfel încât clienții să revină la următoarele vizite dar și să recomande prietenilor.

 

PROVOCAREA

Loializarea clienților este doar una dintre provocările cu care se confruntă clinicile veterinare din România. Acestea trebuie sa investească timp și să:

  • Amintească proprietarilor sa revină la rapel
  • Comande produse și consumabile din timp
  • Gestioneze stocul
  • Completeze registrele obligatorii
  • Participe la evenimente pentru a fi la curent cu ultimele noutăți

 

Printre toate aceste lucruri, unele mai plăcute (precum congresele și conferințele) iar altele mai puțin (registrele, raportările contabile), de multe ori, clinica nu reușește sa se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult: construirea unei relații puternice cu proprietarii de animale.

 

SOLUȚIA

Tot mai multe clinici simt aceste presiuni și cauta soluții care sa le vina în ajutor. Ca în multe alte domenii, tehnologia este răspunsul la multe din problemele pe care le avem (și chiar și la cele pe care nu știam ca le avem: câteva inovații curioase aici.

 

Ca și în exemplul de mai sus, unele clinici cauta proactiv soluții software pentru managementul clinicii, în timp ce altele apelează la aceasta soluție doar după ce vad avantajele pe care le poate aduce.

Cei care caută activ, se uită după soluții care să îi ajute cu:

  • fișele pacienților
  • notificarea proprietarilor pentru vizitele periodice
  • gestiunea produselor din stoc

 

Pe scurt, soluția ideala ar fi una care salvează timp.

 

Contactează consultantul nostru pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine!

În curând: ghidul nostru pentru a găsi cea mai bună soluție pentru clinica ta.

 

250 de medici veterinari din România se bazează zilnic pe Digitail.

 

Fii parte din comunitatea Digitail!

Digitail este un software veterinar complet care își dorește sa rezolve problemele clinicilor, venind cu soluții inovative și moderne.