Ai o idee de o funcționalitate nouă care i-ar ajuta pe utilizatorii Digitail? Acest ghid explică cum poți trimite o propunere, cum preluăm și prioritizăm ideile trimise și unde poți vedea ce este în lucru momentan.

Vezi ideile propuse

Vizualizează funcționalitățile care sunt în lucru momentan, ideile propuse de alții și ce urmează să dezvoltăm. Vei găsi Roadmap-ul complet aici: Roadmap Digitail. Votează ideile pe care ai vrea să le vezi și tu dezvoltate sau lasă comentarii dacă ai alte sugestii legate de propunerile descrise. Împreună putem construi cel mai bun software veterinar!

Trimite o propunere

Dacă ideea ta nu se găsește în acest Roadmap, poți trimite o propunere completând formularul https://bit.ly/idei-digitail. Spune-ne la ce face referire propunerea, dacă este o funcționalitate nouă sau o îmbunătățire a unui modul deja existent, ce problema rezolvă și cum ajută utilizatorii Digitail. Poți adăuga printscreenuri sau alte fișiere pentru a înțelege cât mai bine ideea propusă.

Votează ideile preferate

În Digitail Roadmap, poți vota atât ideile propuse de tine, cât și de alții. Numărul de voturi va influența prioritizarea ideii, astfel încât o propunere care are multe voturi și ajută un număr cât mai mare de utilizatori Digitail, va fi dezvoltată înaintea altora care au un impact mai mic. De asemenea, poți lăsa comentarii în cadrul ideilor cu alte sugestii legate de aceeași funcționalitate. Noi vom citi și lua în calcul toate aceste comentarii.

P.S. Pentru a vota și lăsa comentarii este nevoie de un cont Trello (e simplu, rapid și gratuit).

Cum decidem ce funcționalități dezvoltăm?

Vrem ca Digitail să fie grozav și să ajute cât mai multe clinici, animăluțe și proprietari. Asta poate însemna că unele lucruri vor dura mai mult deoarece avem deja în lucru alte funcționalități mai importante.

Nu este întotdeauna ușor să decidem ce e important, așa că procesul nostru este următorul:

  • Verificăm săptămânal ideile trimise prin formularul de mai sus. Aste ne ajută să înțelegem problemele comune și lucrurile care necesită îmbunătățiri
  • Verificăm și notăm constant ideile primite din discuțiile telefonice, pe Whatsapp sau din chat-ul de suport
  • Măsurăm numărul de voturi pentru fiecare propunere, impactul (cât de utilă este funcționlitatea) precum și efortul necesar de dezvoltare
  • Discutăm intern pentru a rafina ideile și decidem cine va lucra la dezvoltarea lor
  • Membrii din diverse echipe (suport, vânzări, produs, dezvoltare) se întâlnesc periodic pentru a discuta direcția generală în care merge Digitail și ce funcționalități ne vor aduce mai aproape ce acea viziune

 

Avem multă grijă ca funcționalitățile pe care le adăugăm să fie cele potrivite astfel încât Digitail să rămână platforma pe care o iubiți.