Cel mai comod și familiar mod de a administra pacienții într-un cabinet veterinar este cel clasic, pe fișe de hârtie, scrise de mână. Sentimentul de a scrie o fișă cu pixul este aproape același cu plăcerea de a citi o carte în format fizic, cu coperți, cu mirosul acela de hârtie și lipici specifice, cu care am crescut și care ne oferă un sentiment unic, aproape proustian, atunci când citim…Sau nu e chiar așa?

Cum să ții pasul cu noile trenduri?

Există foarte multe inconveniente la fișele scrise de mână, începând cu nevoia de flexibilitate și accesul rapid la informație. Vrem să fim mereu conectați, vrem să putem accesa informații despre pacienții noștri oricând, la orice oră, din orice loc. Pentru că așa ne-am obișnuit!

Informația se află la un simplu click distanță.

La fel și pacienții noștri – vor să aibă informația accesibilă, să aibă mai multe opțiuni de a contacta cabinetul veterinar la care sunt înscriși. De exemplu, mulți clienți încă au tendința de a căuta răspunsuri pe Facebook fiindcă este mai simplu decât să dea un telefon la cabinet. De multe ori, flexibilitatea de care dă dovadă cabinetul face diferența între alegerea clientului de a rămâne acolo sau de a se muta la alt cabinet care oferă mai multe opțiuni de comunicare.

Cum să crești retenția clienților într-un cabinet veterinar?

Așa s-a născut Digitail. Datorită unor nevoi acute de digitalizare a cabinetelor veterinare din România, de migrare către spațiul online, accesibil de oriunde și oricând, pentru a fi conectați și pentru a putea oferi servicii de actualitate și de calitate. Evoluția înseamnă adaptare la nou, iar Digitail este gura de aer proaspăt de care au nevoie medicii veterinari în munca lor de zi cu zi.

Digitail este fresh, foarte ușor de utilizat și intuitiv, feedback-ul este aproape instant, echipa este disponibilă oricând, atât pentru training și suport, cât și pentru idei noi.

Pentru că vrem să ajutăm și vrem să creștem împreună cu clienții noștri, să rezolvăm probleme și să ușurăm munca administrativă, pentru a avea mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat – pacientul.

Digitail este în continuă dezvoltare, împreună cu și pentru medicul veterinar. De aceea lucrăm constant pentru a dezvolta noi funcționalități și de a transpune feedback-ul în sistem. Fii mereu conectat și în control!

Digitail:

  • ajută medicul veterinar să aibă o viziune de ansamblu asupra planului de medicină preventivă a fiecărui pacient în parte;
  • conectează ușor și rapid medicul și pacientul prin calendarul accesibil integrat în website sau pe pagina de Facebook; 
  • alertează medicul și personalul de la recepție când expiră produse din stoc sau când trebuie comandate stocuri noi și
  • ține o evidență funcțională și activă a programărilor într-un cabinet veterinar.

Astfel, suntem alături de prietenii noștri necuvântători prin ceea ce știm să facem mai bine:

Digitalizăm activitatea în cabinet și facilităm comunicarea între pacient și medic pentru a crește nivelul de satisfacție față de serviciile oferite.

Restul depinde de pregătirea și experiența echipei medical-veterinare.