Asigurările de Sănătate și Planurile de Sănătate nu reprezintă același lucru.

Asigurările de sănătate, pot plăti, dacă animalele sunt asigurate pentru situații ca urgențele sau diverse leziuni, cum ar fi o fractură. Remedierea unei fracturi, poate ajunge, așa cum bine știm să coste destul de mult, la toate acestea adăugându-se și costurile pentru fizioterapie, etc. Acesta este un exemplu foarte bun pentru a încuraja achiziția de astfel de asigurări atunci când acestea sunt disponibile.

Asigurările de sănătate sunt concepute având în minte situații neprevăzute care pot apărea în viața animăluțelor, pe când planurile de sănătate sunt concepute având in minte PREVENȚIA.

 

 

Zicala prevenția este mai bună decât tratamentul este cum nu se poate mai adevărată, fie că vorbim despre copii blănoși, fie că vorbim despre finanțe. Cu ajutorul unor astfel de planuri proprietarii de animale pot chiar să economisească atunci când vine vorba despre cheltuielile cu un animal de companie.

Așadar, să plătească pentru prevenție se poate dovedi o investiție inspirată care chiar sa le salveze atât patrupedul, cât si bugetul.

 

 

Iată un exemplu:

Să ne gândim la un câine ? de talie medie, în cazul căruia proprietarul a omis administrarea deparazitării externe și ulterior, câinele lui a fost infestat cu purici. În această situație este foarte posibil ca proprietarul să ajungă să plătească pentru:

❗️ deparazitarea externă propriu zisă;

❗️ produse pentru dezinsecția locuinței și a mașinii;

❗️ consultație pentru pruritul produs de paraziți;

❗️ tratament pentru problemele de piele diagnosticate;

❗️ taxă pentru recontrol;

Dacă proprietarul are un plan de sănătate care să asigure deparazitările externe la intervale regulate și dacă acesta primește notificări care să-i aducă aminte să treacă pe la clinică sa ridice deparazitarea, atunci o astfel de situație poate fi evitată.

 

 

 

Te întrebi ce altceva ar mai trebui inclus într-un plan de sănătate?

Citește articolul nostru în care prezentăm cele mai populare planuri de sănătate