Economisește timp & bani, în timp ce înveți

The Webinar Vet a fost fondat în anul 2010 de către Anthony Chadwick (BVSC CertVD MRCVS), din dorința sa de a face procesul de educare pentru medicii veterinari mai ușor și mai accesibil.

Prin prisma experienței sale de peste 20 de ani ca medic veterinar, Anthony a întâmpinat marea problemă a deplasării pentru întâlnirile programelor de dezvoltare profesională continuă, desfășurate în alte zone, uneori după zile pline de muncă. Știa că trebuie să existe o cale mai bună și mult mai eficientă de a obține aceste certificate, astfel încât să salveze timpul și banii tuturor medicilor veterinari. În acel moment, a venit ideea educației de la distanță, care astăzi poartă numele The Webinar Vet.

[/vc_column_text][vc_column_text]La Digitail, credem cu tărie că educația continuă este cheia dezvoltării umane; de aceea, suntem foarte fericiți să fim parteneri cu The Webinar Vet, oferind medicilor veterinari din comunitatea noastră cea mai bună experiență posibilă. Iată ce beneficii aduce învățarea în mediul online:

✔️ Programe acreditate de dezvoltare profesională continuă din confortul casei tale;

✔️ Niciun moment departe de clinică;

✔️ Zeci de experți, cu informații de specialitate;

✔️ Fără costuri de transport.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Participă la Congresul Virtual 2020!

Alătură-te celor peste 5000 de veterinari și asistenți medicali la cel mai mare congres online de medicină veterinară din lume!

O nouă și unică experiență pe 1 februarie 2020! Descoperă care este agenda evenimentului, cine sunt speakerii și alte multe detalii despre VC2020 dând click aici!

20 invitați incredibili. 18 ore de dezvoltare profesională. Acces nelimitat oriunde și oricând preferi.

până la 6 ore GRATUITE
50% reducere pentru biletul tău