Aducem puterea chat-ului în platforma Digitail! Vrem să venim în ajutorul tău astfel încât tu să le poți oferi clienților tăi cea mai bună experiență, chiar și acum când sunt acasă.

Părinții de animăluțe se bazează pe sfatul tău, de la îngrijorări de natură medicală, nedumeriri în privința administrării tratamentelor, până la întrebări pe care le au înaintea unui consult sau informații generale.
Asigură-te că primesc sfaturi de la specialiști și că animăluțele lor au parte de cea mai bună îngrijire.

1. Sfaturi după program

Se întâmplă adesea ca părinții de animăluțe să devină îngrijorați și să apeleze la Dr. Google sau grupuri de Facebook. Asigură-te că sfaturile și informațiile pe care le primesc vin din partea unui profesionist.

 

2. Triaj

Uneori, atunci când proprietarii de animăluțe sunt îngrijorați, pot considera orice situație ca fiind o urgență. Poți discuta cu ei înainte să vină în clinică, le poți cere detalii despre simptome și puteți comunica mai eficient prin intermediul pozelor. Toate astea te pot ajuta ca să stabilești dacă într-adevăr este vorba despre o urgență sau dacă puteți stabili împreună o programare ? pentru următoarea zi.

 

3. Îngrijire post-operatorie

Știm cu toții cât este de importantă îngrijirea postoperatorie. Proprietarii îți pot trimite poze pe chat cu plaga operatorie ca să poți vedea cum se vindecă. De asemenea, îți pot adresa întrebările și nedumeririle pe care le au despre tratament printr-un simplu mesaj.

 

4. Informații despre comportament

Animăluțele se pot comporta în mod neașteptat sau diferit față de cum se așteaptă proprietarii. Unele simptome sau comportamente oferă suficiente informații cu privire la ceea ce se întâmplă, astfel încât tu să poți oferi cele mai bune sfaturi pentru a manageria cât mai bine situația.

 

5. Informații generale

În 2020, prorietarii de animăluțe preferă ? chat-ul. Mai ales atunci când știu că nu este necesar să sune la clinică. Poate au nevoie de informații despre un anume tip de dietă sau o anumită deparazitare internă. Ori poate vor să știe mai multe despre procesul de sterilizare. La aceste tipuri de nedumeriri pot răspunde cu ușurință membri echipei tale (recepție/asistent veterinar).

Îngrijire personalizată prin intermediul unei platforme dedicate

Știm prea bine că noi, veterinarii, primim întrebări pe telefon, Facebook sau Whatsapp. A venit momentul să schimbăm asta!

Acum poți folosi o platformă dedicată ca să oferi cea mai bună îngrijire. ❤️