Deja ai observat cât de eficient poți fi, de fapt, utilizând Digitail Software în clinica ta. De la Pacienți & Clienți, Fișe Medicale și Managementul Stocurilor, până la Statistici – vrem ca tu să te bucuri de succes și să le oferi clienților tăi cea mai bună experiență pe care au avut-o vreodată.

În același timp, suntem convinși că te asiguri zi de zi de faptul că le oferi clienților tăi destule motive să se întoarcă la tine, chiar dacă trebuie să te sune, în loc să facă programări online… sau chiar dacă ei încă mai au carnetul de sănătate în format fizic, în loc de unul digital.Sunatul la clinică începe să fie enervant…

La un moment dat, da. Treaba cu sunatul la clinica ta ar putea deveni destul de enervant pentru ei, pentru că este posibil ca ei să nu aibă timp de pierdut (la telefon), să fie înafara țării sau pur și simplu să uite. ☎️ Și nu mai spunem cât de enervant este pentru clinica ta să petreacă timp la telefon…

Dar nu cu aplicația Digitail for Pets

Așa cum ți-am spus adineaori, chiar vrem ca tu să reușești. Cea mai frumoasă experiență pentru clienți va veni de acum înainte din partea clinicii tale cu aplicația Digitail for Pets, în care aceștia vor putea face programări online la clinica ta, dar și vor vrea un profil digital al animalului lor de companie. Vezi toate funcționalitățile aplicației aici: pet.digitail.com.

Menționăm că doar clienții tăi vor putea accesa aplicația, deoarece tu folosești deja Digitail Software – un avantaj clar și cinstit în fața competitorilor tăi. Da, ne-am gândit deja la toate.

Eu ce avantaje am?

Vestea că propria clinică este și prima clinică digitală din zonă va umbla extrem de repede, amigo. Oamenii te vor recomanda în special pentru programările online, dar și pentru faptul că ai grijă de animalele de companie adaptat secolului 21. ? Vezi toate avantajele pe care le poți avea, dând click aici.

?? Devino cunoscut în orașul tău! Oferă-le acces gratuit clienților tăi la aplicația Digitail și bucură-te de cele mai tari review-uri din zonă!

? Mai multă comoditate, mai mulți clienți. Mai mulți clienți, mai multe venituri.

? Aplicația este diferențiatorul tău. Dacă vei vedea clinici veterinare care au de gând să-și creeze propria aplicație, urează-le succes. Dar nu vei vedea…

Încearcă singur și vei vedea!

Pariem pe o jucărie că ai cel puțin un animal de companie acasă (și noi avem ??). Adaugă-te în CRM în postura de client, descarcă gratuit aplicația (valabilă în Google Play și App Store) și lasă-te surprins de cât de faină este experiența ta, din postura de proprietar de animale. Vei vedea în aplicație exact ceea ce vor vedea clienții tăi.

„Asta e o aplicație… frumușică?”

Venim în ajutorul tău să promovezi aplicația în fața clienților tăi! Atunci când ei vin la clinică, încurajează-i să descarce gratuit aplicația și ajută-i să se conecteze; menționează-le faptul că vor putea face programări online prin aplicație.

Dacă ei vor mult mai multe detalii despre aplicația Digitail for Pets, ne pot urmări atât pe Facebook și Instagram, cât și pe website-ul nostru, pet.digitail.com. Vor fi extrem de curioși, ai încredere.

Voilà, de acum înainte vor putea face programări online la clinica ta!

Începe să primești programări online de la clienții tăi prin intermediul aplicației, astfel încât să nu trebuiască să pierzi timp și energie la telefon. Merită!

Ai nevoie de ajutor? Trimite-ne un email la adresa pets@digitail.com și îți vom răspunde tuturor întrebărilor tale!