Datorita functionalitatilor concepute pentru activitatea din cabinetul veterinar, poti spune despre calendarul Digitail ca este asistentul virtual de care nu te poti lipsi.

In acest articol iti prezentam functionalitatile calendarului si ce poti face pentru a beneficia de toate avantajele pe care ti le poate aduce acesta.

Organizeaza-ti programarile simplu si eficient cu Digitail

Folosesti agenda pentru a-ti organiza programarile in cabinet? Daca da, atunci probabil ca te lovesti de mai multe probleme cum ar fi:

 • agenda este pastrata in cabinet, dar daca esti pe teren sau acasa si vrei sa vezi ce programari ai in perioada urmatoare trebuie sa suni pe cineva care este la cabinet, daca este cineva acolo.
 • daca se anuleaza o programare intr-un anumit interval, nu mai poti programa altceva in acea casuta, trebuie sa faci notite pe marginile paginii, arata urat si pot aparea si confuzii.
 • nu ai posibilitatea de a le trimite automat notificari clientilor pentru a le reaminti de programari si se intampla des sa uite sa vina la consultatie, in special daca este doar medicina preventiva.

Noi ne-am gandit la problemele pe care le intampini in cabinet, dar si la cum am putea sa obisnuim proprietarii sa vina la vizitele obligatorii pentru deparazitari si vaccinari regulate. Stim cu totii ca multi uita sa vina fiindca sunt prea ocupati, iar medicii sunt si ei prea ocupati pentru a suna fiecare client in parte luna de luna.

Dar daca am reusi sa-i aducem pe toti la cabinet la timp, am reusi sa prevenim multe dintre bolile transmise prin paraziti sau virusi. In plus, ar fi si mai simplu sa dezvoltam cabinetul, avand parte de o sursa sigura de venit.

CALENDARUL DIGITAIL iti permite sa:

 • Programezi ultra rapid consultatiile, operatiile, urgentele, etc si sa le accesezi de oriunde te-ai afla
 • Iti setezi propriul calendar in functie de programul tau
 • Ai o viziune de ansamblu prin diferite tipuri de vizualizari – zilnica, saptamanala, dar si tip agenda daca esti obisnuit cu vechea ta agenda (am avut grija sa nu va separam brusc)
 • Poti accesa fisa pacientului direct din calendar
 • Vezi ce programari ai confirmate, in asteptare sau solicitate din calendarul public prin diferite culori desemnate fiecarui tip de programare
 • Oferi clientilor posibilitatea de a se programa singuri de pe pagina cabinetului tau sau chiar de pe pagina de facebook (Book now) prin calendarul public pe care-l ai la dispozitie prin Digitail. In plus, atunci cand se inscriu pentru programare, isi fac singuri si fisa, astfel incat tu nu mai trebuie sa-i introduci datele in sistem.
 • Programezi fiecare client pentru deparazitarile si vaccinarile regulate prin sistemul automat de scheme de sanatate recomandate.
 • Trimiti notificari automate catre clienti dupa ce ai efectuat programarea – Digitail ii trimite mesaje clientului despre programare cu o saptamana si o zi inainte

Inainte de a inchide acest articol, te invitam sa faci un mic calcul:

O deparazitare costa in medie 20 de lei.

Daca reusesti sa aduci 5 clienti in plus la deparazitarile lunare cu ajutorul Digitail, atunci:

5 clienti in plus pe luna = abonamentul Digitail

Investitia este amortizata la un simplu calcul matematic, dar vei castiga in plus recunostinta clientilor fiindca ai grija de sanatatea patrupezilor iubiti. Iar tu castigi timp, bani, accesibilitate, flexibilitate si te poti desparti fara regrete de vechea agenda.

Incearca Digitail acum si vezi diferenta! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Citeste aici si articolul precedent despre completarea automata a registrelor obligatorii cu ajutorul Digitail.