Toate cabinetele veterinare trebuie să completeze registrele obligatorii solicitate de ANSVSA și CMVRO. Acest lucru este deja bine cunoscut de către toți medicii veterinari din România. Ceea ce este nou, totuși, este faptul că, de acum, poți scăpa de grija completării acestor registre cu ajutorul Digitail.

Pentru medici este esențială automatizarea proceselor birocratice, repetitive, dar care au și implicări legale. Sunt atât de multe aspecte care depind de medicul veterinar într-o zi de muncă și chiar și mai multe aspecte care apar neprevăzut. Cum reușim să câștigăm timp pentru activitățile medicale?

Întreg proiectul Digitail are la bază această idee – automatizarea proceselor care consumă timp pe parcursul unei zile astfel încât medicii veterinari să se poate bucura de meseria lor.

 

Așadar, să vedem care sunt cele mai uzuale registre din cabinetele veterinare:

1. Registru de consultații și tratamente pentru animale de companie

2. Registru immunologic

3. Registru de substanțe toxice și stupefiante

4. Registru pentru gestiunea produselor veterinare

5. Registru de evidența temperaturii din frigider

6. Registru de sterilizări instrumente[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Referitor la tipul de suport pentru aceste registre, conform hotărârii din 2009 cu privire la registrele obligatorii, acestea pot fi completate în format fizic sau electronic.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”space-top-2x”]Acestea sunt doar 6 exemple de astfel de registre, dar medicii veterinari pot ajunge să completeze chiar mai multe de atât într-o singură zi (registru pentru evidența temperaturii și umidității, registru de eliberare rețete, registru pentru evidența sterilizărilor și castrărilor, registru pentru produsele expirate, etc), ceea ce înseamnă foarte mult timp petrecut cu ✍? pixul în mână și nu consultând și îngrijind animalele.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Folosind platforma Digitail, vei avea acces la registre completate automat, în funcție de pachetul de abonament ales.

 

1. Registru de consultații și tratamente

Acesta va fi completat automat indiferent de abonamentul pe care îl alegi pentru clinica ta.

Pentru a-l vizualiza și eventual printa (în cazul controalelor autorităților competente) poți selecta perioada de interes, iar platforma va lista toate consultațiile din perioada selectată. Toate informațiile, de la numărul consultației, la detaliile despre proprietar și tratament, sunt completate automat. De aici poti genera acest registru, oricând ai nevoie.

Noul format al acestor registre nu mai cere și semnătura proprietarilor, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar ca acest registru să existe în format fizic. Aici puteți găsi noile modele ?

 

 

Iată câteva avantaje ale registrului de consultații și tratamente în format digital:

✅ Conform cu legea

✅ Generare automată (economisire timp)

✅ Căutarea și găsirea ușoară a informațiilor (filtrare complexă)

✅ Siguranța și acuratețea datelor

✅ Accesibilitatea datelor în timp real

✅ Protejarea mediului înconjurător

✅ Clinică modernă[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

2. Registru imunologic (registrul pentru evidența vaccinărilor)

Acesta va fi completat automat indiferent de abonamentul pe care îl alegi pentru clinica ta. Acest registru poate fi accesat aici, iar formatul este cel standard.

Avantajele oferite de utilizarea unei platforme digitale și accesul la astfel de registre (completate automat) te vor face să uiți de pix și hârtie. Astfel, te poți bucura de meseria aleasă și te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

3. Registru pentru substanțe toxice și stupefiante

Acest registru va fi completat automat și disponibil oricând pentru a fi printat în cazul în care alegi abonamentul Growth.

 

Poți vizualiza și descărca acest registru de aici. Poate deveni dificil să ții evidența acestui tip de substanțe, mai ales în zilele haotice, cu multiple chirurgii și urgențe. Viața de medic veterinar este mereu pe repede-înainte și diferența între haos și a merge ca uns o poate face o platforma digitală.

 

Uite care sunt avantaje pe care ți-l oferă un registru de stupefiante în format digitail:

✅ Generare automată (economisire timp)

✅ Căutarea și găsirea ușoară a informațiilor (filtrare complexă)

✅ Trasabilitatea și acuratețea datelor

✅ Accesibilitatea datelor în timp real

✅ Actualizare stoc în timp real

✅ Clinică modernă

4. Registru pentru gestiunea produselor veterinare

Acest registru este inclus în abonamentul Growth și se precompletează automat în funcție de produsele și cantitățile folosite în fișe. În registru apar și detaliile despre documentele de intrare (facturi și NIR-uri), precum și cantitățile introduse, cele utilizate și cele rămase.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

5. Registru pentru evidența produselor expirate

Poți beneficia de acest registru în abonamentul Growth care menține evidenta tuturor produselor, a datelor de expirare și a stocurilor. Acest registru poate fi generat foarte simplu, și mai mult decât atât, poți configura și alerte pentru a fi anunțat când produsele sunt pe cale să expire sau stocul lor este scăzut.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]

6. Registru pentru evidența castrărilor/sterilizărilor

Acest registru este generat automat în toate tipurile de abonamente Digitail și include toate detaliile despre intervențiile efectuate, detaliile animalului și al proprietarului.

7. Registru pentru evidența intervențiilor chirurgicale

Similar cu registru de castrări/sterilizări, registru pentru intervențiile chirurgicale poate fi vizualizat și listat direct din Digitail, pe orice perioadă dorită.