De cate ori ai uitat unde ai pus carnetul de sanatate al animalului tau de companie? Cat de usor este sa-l deteriorezi sau sa-l pierzi? Sa fim sinceri, acestea sunt motivele care ne-au determinat sa incepem sa luptam cu birocratia pentru a implementa un card de sanatate digital oficial.

Imagineaza-ti cat de usor ar fi pentru proprietarii de animale sa gaseasca informatii despre animalele lor printr-o simpla cautare pe orice computer sau telefon. De asemenea, notificarile pentru vaccinarile obligatorii urmatoare vor fi automate.

Asta nu e tot.

Daca esti medic veterinar, uita de notatul aceleiasi informatii de doua ori. Uita de necesitatea de a citi texte lungi pana sa gasesti ceea ce cauti.

Este timpul sa profitam de lumea digitala.

 

ANALIZA PREDICTIVA CU ALGORITMI INTELIGENTI ESTE UNEALTA VIITORULUI PE CARE O PUTEM UTILIZA DEJA PENTRU A PREVENI IMBOLNAVIREA SI TRATA EFICIENT ANIMALELE NOASTRE DRAGI.

Iar aceasta e doar o versiune a acestei povesti.

Motivul concret pentru care dorim sa implementam cardul de sanatate digital pentru animale este oportunitatea nelimitata pe care ne-o ofera cardul de sanatate in format digital.

Este timpul sa utilizam progresele facute in invatarea automatizata pentru a detecta simptome, tratamente personalizabile diferitelor nevoi si sa incepem sa oferim tratamente pro-active. Sa nu uitam de posibilitatile nelimitate care vin in urma muncii in colaborare datorate tehnologiei si comunicarii si reducerea riscurilor si erorilor cauzate de lipsa informatiilor.

Vestile bune:

Informatia este deja aici.

Tehnologia este deja aici.

Este timpul sa lucram impreuna si sa ne asiguram ca generatiile viitoare de animale vor primi cel mai bun tratament disponibil.

Alatura-te misiunii noastre!

Spune-ne parerea ta si contacteaza-ne pentru a incepe sa facem pasul catre solutia cardului de sanatate digital.

In plus, trimite toata dragostea noastra animalului tau si asigura-te ca primeste cea mai buna ingrijire posibila!