Foarte mulți dintre noi recunoaștem eficiența programărilor online. Ei bine, și mai mulți au activat programatorul din Digitail, dar au omis câteva detalii, care ar putea face diferența clară dintre o clinică profesionistă și… inversul. :)

Astăzi vom vorbi despre Calendarul Online al clinicii, care permite tuturor proprietarilor, chiar direct de pe Facebook sau Google Maps să facă o cerere de programare în câțiva pași simpli, dar și despre acele detalii importante despre care v-am spus mai sus.

 

Cum activez programatorul Digitail?

➡️ Pasul 1: Actualizează programul clinicii
Pentru început, actualizează orarul complet clinicii. În cazul în care clinica are mai mulți medici, setează orarul fiecăruia, separat.
Vezi aici cum poți seta programul clinicii
Vezi aici cum poți seta turele de lucru

 

➡️ Pasul 2: Setează serviciile valabile pentru programările online
Atunci când proprietarul dorește să solicite o programare online, poate să aleagă orice serviciu valabil din clinică. Pentru început, noi te sfătuim să lași vizibile doar câteva servicii, precum: consultație generală, vaccinare, deparazitare și servicii de grooming (tuns, spălare etc.).
Vezi aici cum poți configura serviciile clinicii

 

➡️ Pasul 3: Actualizează titulatura & adaugă o poză de profil

Asigură-te că tot personalul clinicii are o fotografie de profil clară, în care să fie recunoscuți de către clienți; plus rolurile (titulaturile) corespunzătoare scrise.

De ce?

O fotografie clară cu medicii clinicii tale inspiră foarte multă încredere și profesionalism. Dacă în loc de imaginea unui medic apare un ghiveci cu lăcrămioare… sunt șanse mari ca medicul să fie confundat. Te încurajăm să te asiguri de acest aspect, pentru a crește considerabil reputația clinicii tale.

În plus, asigură-te că setezi corect rolurile (titulaturile) fiecărui medic, inclusiv rolul tău. Foarte mulți medici veterinari au rămas cu rolul de administrator, iar atunci când un client nou vrea să facă o programare online, cu siguranță nu va vrea să meargă cu pisica sau cățelul în vizită la… administrator.

Așadar, asigură-te că fiecare medic are o fotografie potrivită și rolul (titulatura) corespunzătoare scrisă. Nu uita să faci acelasi lucru și pentru tine! P.S. Pe care din cei doi medici de mai sus i-ai alege pentru o programare?

Vezi aici cum poți seta contul personal

 

➡️ Pasul 4: Adaugă propriul mesaj de bun venit pentru clienții tăi

Un alt aspect foarte important constă în mesajul de bun venit pentru clienții tăi; reprezintă, totodată, o secțiune text care va fi văzută cu siguranță de aceștia, deci este o oportunitate pentru tine să scrii cele mai importante anunțuri.

Poți scrie, de exemplu, despre zilele libere ale clinicii, despre ofertele pe care le ai, citatele motivaționale ale zilei sau alte lucruri importante pe care vrei să le transmiți tuturor clienților tăi.

Vezi aici cum poți configura contul clinicii

 

➡️ Pasul 5: Conectează-ți calendarul online la rețelele de socializare
Persoanele care folosesc rețelele de socializare cel mai probabil sunt deja învățate cu un sistem de programări online, folosind servicii din alte domenii, așa că acest lucru te va ajuta să ne mărești rata de retenție a clienților.
Vezi aici cum poți conecta calendarul cu Facebook
Vezi aici cum poți conecta calendarul cu Google Maps

Beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 2 săptămâni și oferte speciale pentru clinici la început de drum.